Rrëfehet gruaja që u martua në familje 60 anëtarëshe, tregon për jetën në kallaballëk

Lajme nga Bota


E martuar në moshë të re e në familje të madhe, jeta nuk ishte fare e lehtë për Haka Gjokajn.

Ajo rrëfen se si ishte jeta në një familje 60 anëtarëshe.

“Mirë ka qenë. Përpara jena kanë edhe kallabllak, jena kanë 60 njerëz në shpi. Mas 12 vjete u ndajtëm, tri shpia mbetëm ka 15 rob”.

Mirë e kena çu kurrë fjalë nuk kena, pasë. Shumë mirë kemi kalu”, rrëfehet ndër të tjera ajo për ATV.

Ajo thotë se koha që kaloi me kunatat e saj ishte e mrekullueshme dhe se një raport të tillë e ka tani edhe me nuset e saj.

Shikoni rrëfimin e saj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *