Rr ëqethëse! 45-vjeçarja nga Vlora tregon veprimin që s’ia fal dot vetes: Vajzën e katërt…, më dh ëmb sh.pirti

Lajme nga Bota


E br.aktisur sht.atzëne nga bas.hkëshorti, 45-vjeçarja nga Vlora që rr.ëfeu kalvar in e gjatë të vua jtjeve, tregoi në emis.ion se nuk ia fal kurrë vetes, veprimin që i mban peng shpirtin. Ajo është de.tyruar të çojë në je.timore fëmijën e saj të katërt, të cilën e solli në jetë në vitin 2011-të.


“Unë për ars.ye ek.onomike dhe dhu ne vajzën e çova në Befotrofin e Vlorës, vajza ka pr.obleme në f izik, sot është 9-vjeçe dhe jeton në jet.imore në Tiranë. Nga 2015 në 2016 nuk e kam takuar vajzën. Der i në moshën 5 vjeçe vajza më ka njohur si prind. Sot nuk më njeh më sepse u t.ransferua nga Vlora në Tiranë dhe ajo nuk më njeh më fare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *