Rozana Radi e tregon për herë të parë: Më nd oqën me makinë, atë natë ishim 3 vajza, e kisha të pamundur të…!!

Lajme nga Bota


Pr ej shumë vitesh, këngëtarja Rozana Radi nuk merr pjesë në k oncerte muzikore.

Arsyen e zb uloi në një intervistë për “Glamour Zone” , ku rr ëfeu se gjithçka erdhi pas fansave që e nd oqën me makinë një natë pas nje koncerti ne Vlore.Rozana Radi:

Nuk dua të prek asnjeri por janë disa fansa që kanë dëshirë të jenë non stop me mua dhe e kam kohën shumë të limituar. Një ndër arsyet që e kam ndë rprerë muzikën dhe nuk shkoj më nëpër kon certe është dhe arsyeja e fansave.
Unë e kam lënë pas një koncerti në Vlorë, në të cilën ishin mbledhur disa fansa të mi.

Pasi bëra foto, i p ërshëndeta, ndejta me to, u nisa drejt Tiranës dhe e kisha të p amundur sepse filluan të më gjëmonin mbrapa me makinë dhe më krijoi një si tip pa niku.Atë natë, ne kemi qenë tre vajza. Ishin dy shoqet e mia që më shoqëronin dhe unë, e u bë pak e tepërt, krijoi p anik gjëja. Kjo më ka krijuar një gjë jo të mirë dhe më ka lënë pasojë në jetën time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *