ROBERT BERISHA I NXJERR TELASHE ISH “MISS KOSOVËS

Lajme nga Bota


ROBERT BERISHA I NXJERR TELASHE ISH “MISS KOSOVËS”
“Robi plaket kur do vetë” është emisioni i përjavshëm i Robert Berishës, ku ai tregon barcoleta dhe fton mysafirë të ndryshëm.


Emisioni i Robertit është bërë mjaft i shikuar, ani pse përmbajtja shpesh është eksplicite.

Barcoletat që tregohen nga Robert Berisha shpesh kanë përmbajtje qe duhet te degjohen nga mosha me te medha, ani pse ky emsion shikohet edhe nga më të rinjët, shkruan “Kosovarja”.

Është e dukshme që edhe Eriona Sejdiu që është pjesë e emisionit, shpesh ndihet në siklet e skuqet, telashe për të qëndruar aty pas disa barcoletave pikante të Robertit, po a ia ndjen Roberti se?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *