Roberit na prezanton me bukuroshën e tij, reagimi i Norës do të jetë i pashmangshëm

Lajme nga Bota


Roberit na prezanton me bukuroshën e tij, reagimi i Norës do të jetë i pashmangshëm. Sa hije po i kanë Renesë buztë e kuqe.


Nora dhe Roberti ka kohë që janë ndarë. Mirëpo, vajza e tyre Rene është ajo që do i mbajë të lidhur përgjithmonë.

Ndonëse pas ndarjes janë komentuar shumë, çifti këtë çështje e kanë zgjedhur pa telashe të madhe, madje edhe kujdestarinë e vajzës, shkruan kossovarja.

Rene është e lidhur me të dy prindërit, por që nga pamja e jashtme të gjithë thonë se i ka ngjarë babait të saj Robertit.

E së fundmi, bukuroshja e vogël shfaqet me buzë të kuqe si mami saj.

I paskan hije shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *