Reshjet e shiut nuk po pushojnë, në Tiranë dhe Durrës uji po merr para çdo gjë

Lajme nga Bota


Prob leme të mëdha ka sjellë moti i keq dhe mungesa e kanalizimeve në qytetet kryesore të vendit. Tirana dhe Durrësi janë vënë në push tetin e ujit, teksa duken të denjë për t’u krahasuar me Venecian, rrrugët kalohen vetëm me gondola.

I gjithë vendi është pë mbytur dhe banorët kanë mbetur të bl lokuar në banesat e tyre. Uji arrin deri në gju. Gjatë orëve të natës dhjetëra fshatra kanë patur dhe ende kanë mungesë të energjisë elektrike. Tirana dhe Durrësi janë vënë në push tetin e ujit, teksa duken të denjë për t’u krahasuar me Venecian, rrrugët kalohen vetëm me gondola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *