Reshjet e shiut nuk po pushojnë në Shqipëri, uji po merr para çdo gjë në këti qytete: Bëj mirë o Zot!

Lajme nga Bota

Probleme nga ky shi ka patur në Durrës dhe Vlorë, nga ku raportohet bl lokim i akseve kryesore. Shiu i dendur i ditës së hënë ka ku fizuar lëvizjen si për këmbësorët edhe për automjetet.

Bashkia e Vlorës dhe Durrësit kanë apeluar qytetarët që të shmangin lëvizjen që nuk ëshrë urg jente. Ndërkohë situata më serioze paraqitet në periferi të qyteteve në fjalë.


Postimi i plotë i Bashkisë Vlorë:

Të dashur qytetarë! Duke parë kushtet e motit në Vlorë, por edhe në të gjithë vendin, do ju luteshim të shm angni lëvizjet me makina që nuk janë të domosdoshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.