Renato Mekolli QëIIohet Ne Mes Te Emisionit, I PërpIaset Koka Ne Toke

Lajme nga Bota

Nje ngj arje e r ende ndodhi sot ne programin ne Top Channel qe nje nga konkurentet e H ell Kitchen ka go ditur shefin Renato Mekolli.


Ne nje moment, shefi Renato Mekolli e pyet pse qepet jane te dj egura, pse kungulli nuk eshte bere mire.

Konkurenti i tha dy tre here mos e h idh sepse nuk kam kungull tjeter, por shef Renato vendos ta he dhe po shte pjaten.

Ne ate moment konkurenti ka shp erthyer nga ne rvat duke i thene te q ifsha rr acen dhe e p erplas renaton pertoke duke ju pe rplasur koka ne ne pllaka e duke i thene rrot kvri, shef Renato pas pak mori ndihme mjekesore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *