REMZIA TREGON NDRYSHIMIN QË KA BËRË NË DHËMBËT E SAJ

Lajme nga Bota


Remzie Osmani ka një përkujdesje të jashtëzakonshme për vetën e saj.

Me ndryshime të shumta dhe përkushtimin që ka, ajo mbetët një femër e dalluar dhe gjithmonë duke mos u vërejtur për moshën që ka, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë imazh të fundit, këngëtarja shihet që ka rregulluar dhëmbët në mënyrën më të mirë duke shkëlqyer.

Po ashtu, eleganca si gjithmonë nuk mungonë asnjëherë tek Remzia, shikojeni, duket si vajzë e re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *