Reja e Gilit sjellë imazhin më provokues

Lajme nga Bota


Nuk janë të pakta ekspozimet e saj.
Reja e Gilit vazhdon të na tregojë bukurinë që e posedon me anë të imazheve të ndryshme që i ndan me ndjekësit e saj, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë mot të ftohtë ajo solli një imazh teksa bie në sy gjoksi i saj, e cila nuk ka të veshur fare sytjena.

Mbase nuk po e ndien të ftohtit, dhe ka vendosur që më këto poza ti vë flakën rrjetit, ë?/Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *