Reja e Gilit i bënë buzët si të Angelina Jolie

Lajme nga Bota


Reja e Gilit i bënë buzët si të Angelina Jolie


Herolina tashmë është bërë e njohur për publikun e gjerë, kjo për shkak të lidhjes me të birin e Gilit dhe Ilir Beranit, shkruan “Ko so va r ja”.

Herolina, prej kohësh është në lid hje me djalin e madh të çiftit të njohur, Robertin, i cili nuk është aspak medi atik.

Herolina nuk po kursehet së sjelli fotografi të ndryshme, secila më e bukur se tjetra, e pëlqimet nuk po i mung ojnë nga ndjekësit e saj.

Në foton e fundit, buzët e Herolines po duken XL, si të Angelines.

Leave a Reply

Your email address will not be published.