Reja e Dacit përl oti të gjithë me këto fjalë për burrin e ndjerë

Lajme nga Bota

Reja e Dacit përl oti të gjithë me këto fjalë për burrin e ndjerë

Si p asojë e rënies së një orteku në Brezovicë ndërroi jetë zëvendësministri i Diasporës, Arian Daci.

Ai ishte djali i vetëm i akademikut, Nexhat Dacit, shkruan ORAvip.

Arian Daci la pas vetës gruan Meritën dhe dy djemtë e tij.

E sot janë bërë dy vjet që nga vd ekja e tij, ku Merita e ka kujtuar me disa fjalë tejet pr ekëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *