Re Agimi I Djaloshit Që Priste Të Ja Dhuronte Ve Shkën 19-Vjeçares, E Cila Ndërroi Jetë Sot

Lajme nga Bota


Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka thënë se djali që kishte shprehur g atishmërinë për t’ia dhuruar ve shkën 19-vjeçarës e cila ndërroi jetë pak më parë, është shprehur i m ërzitur dhe i dë shpëruar që nuk ka arritur të ja shpë tonte jetën.


“Para pak minutash ndërroj jetë vajza qe bashkëvendasi ynë Valmir Aliçikaj, i shtyer nga hu maniteti për te shpetuar një vajzë 19 vjeçare doli vullnetar të ja dhuroj ve shken.

E takova dhe fola me Valin sot pas vde kjes se Nazlijes,ishte i dë shpëruar e tejet i merzitur qe nuk mundi te ja shpe toj jetën! Ngu shëllime familjes!”, ka shkruar Ramosaj në Fa cebook,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *