Rastësisht nëse u ndodh kjo gjatë natës, në mëngjes shkoni urgjent te mjeku

Lajme nga Bota


Nëse djersini shpesh natën, atëherë kjo është diçka për të cilën duhet të shq etësoheni.Në qoftë se dhoma juaj e gjumit është jashtëzakonisht e nxehtë, ose jeni duke përdorur shumë batanije, ju mund të djersitni gjatë gjumit dhe kjo është normale.


Megjithatë, për të dalluar djersitjet e natës që lindin nga shk aqe mj ekësore, nga ato që ndodhin për shkak të një mjedisi rrethues, mjekët në përgjithësi i r eferohen djersitjeve të vërteta të natës si valë të r ënda nxehtësie, të cilat mund t’ju njomin rrobat e gjumit, çarçafët dhe që nuk janë të lidhura me një mjedis të tej nxehur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *