Rast i rrallë: Nusja i merr leje burrit që të përqafoj ish-të dashurin ditën e dasmës

Lajme nga Bota


Nusja e ftoi ish-të dashurin në dasmë dhe e pyeti burrin e vetë se nëse mund ta përqafonte një herë të fundit.

Kjo nuse e la burrin e vetë pa fjalë kur i kërkoi leje që të përqafonte ish-të dashurin një herë të fundit gjatë ceremonisë martesore.

Në video shihet burri tek ecën drejt podiumit që të përshëndes dhe të përuroj çiftin. Nusja e përshëndet dhe kthehet nga burri duke i thënë “A mund ta përqafoj për herë të fundit?”.

Ai i jep lejen dhe ajo e përqafon fort ish-partnerin. Ata shkëmbejnë disa fjalë në prani të dhëndrit dhe ish- i dashuri i thotë lamtumirë nuses dhe kthehet drejtë dhëndrit për t’i shtrënguar dorën.

Dhëndri e afron dhe e përqafon ngrohtë teksa nusja është duke përqafuar një të ftuar tjetër. Klipi ka lënë shumë shikues të befasuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *