Rama jep lajmin e mirë për gjithë shqiptarët

Lajme nga Bota


Kryeministri Rama bën të ditur se falë ndryshimeve li gjore, shërbimi veterinar ka hyrë në një fazë ref ormimi dhe po hapen vazhdimisht vende të reja pune. Rama sjell si shembull Besmirin, i cili është një nga 400 të rinjtë që do të punësohen në këtë sektor për të rritur si gurinë ushqimore të produkteve që konsumojmë çdo ditë.


“Besmiri nga Tirana është një prej shumë të rinjve që i është bashkuar Shër bimit Veterinar Shtetëror, i cili ka hyrë në një fazë refor mimi pas miratimit të ndryshimeve ligjore. Si Besmiri do të jenë edhe rreth 400 veterinerë të tjerë në të gjithë vendin që do të punësohen në këtë shërbim kaq shumë i rëndësishëm për sigurinë ushqimore, i cili nuk do të jetë më i fragmentarizuar, por i shtrirë në mënyrë kapilare në të gjithë terr itorin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *