RAMA JEP LAJMIN E MIRË PËR GJITHË SHQIPTARËT: RROGAT DO RRITEN DHE ËSHTË ME DETYRIM PËR ÇDO KOMPANI T’I RRISË

Lajme nga Bota


RAMA JEP LAJMIN E MIRË PËR GJITHË SHQIPTARËT: RROGAT DO RRITEN DHE ËSHTË ME DETYRIM PËR ÇDO KOMPANI T’I RRISË Ditën e sotme gjatë një konference për shtyp kryeministri Edi Rama ka dhënë një lajm të mirë për të gjithë shqiptarët.

Qeveria Shqiptare Keshilli i Ministrave Ai tha se paga minimale në Shqipëri do të rritet duke shkuar në 3 qind mijë lekë. Rama tha se këtë rritje do të detyrohen ta bëjnë të gjithë kompanitë private në Shqipëri. Po ashtu gjatë fjalës së tij ai ka thënë se Shqipëria prej pandemisë së Covid-19 ka humbur më pak vende pune. Por theksoi edhe se ka ende shumë gjëra për të bërë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *