Rama jep lajmin e mirë për gjithë shqiptarët: Do prisini deri në 2023, por ja cfare do ndodhë kjo…

Lajme nga Bota


Kryeministri Rama sot ka dale me nje deklarate te re ku ka thene dhe ka siguruar të gjithë shqiptarët se nga 2023 uji nuk do mungojë në asnjë shtëpi. Postimi në F acebook:


Mirëmëngjes dhe me këtë fakt të punës sonë të pandërprerë në këto vite për mbylljen e p lagës shumëvjeçare të mungesës së ujit, falë së cilës në dhjetor arrijmë dhjetëfishimin e numrit të banorëve që kanë 24 orë ujë krahasuar me 7 vjet më parë, ju uroj një ditë të mbarë. Kryeministri Rama sot ka dale me nje deklarate te re ku ka thene dhe ka siguruar të gjithë shqiptarët se nga 2023 uji nuk do mungojë në asnjë shtëpi. Postimi në F acebook:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *