Raba e “Çka ka shpija” i thumbon këta persona

Lajme nga Bota


Aktorja e njohur e teatrit dhe jo vetëm, Gresa Pallaska, nuk është se shihet shpesh nëpër intervista të ndryshme.

E, megjithatë, kohë pas kohe thotë ndonjë gjë, madje mjaftë domethënëse e me rëndësi, shkruan “Kosovarja”.

Sa i përket çmimeve që jepen në festivale të ndryshme, aktorja ka diçka për të thënë.

“Çmimet si shoh si sukses, shpesh ndahen jo drejt…Sukses të madh e quaj sallën plot me duartrokitje dhe ovacione…Ose shikueshmërinë e filmave në kinema apo TV, e jo vetëm të shfaqen nëpër festivale të filmit e më pas të mbeten në arkiv, pa u parë nga askush”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *