R ama jep lajmin e madh: Ja cfare ndodh për pak ditë në Tiranë

Lajme nga Bota


Kryebashkiaku E rion V eliaj, ka ndarë një mesazh nga kryeministri E di R ama në rrjetet e tij sociale, ku thotë se së shpejti do të hapet Kopshti Zoologjik i Tiranës.


“Për pak do hap dyert edhe ky kopsht i ri Zoologjik, falë një projekti shumë të bukur të Bashkisë së Tiranës, një bashkëpunim intensiv së bashku me lalin dhe ekipin e bashkisë për t’u dhënë fëmijëve një tjetër atraksion të munguar për shumë e shumë vite, por me një cilësi shumë e shumë herë më të mirë se nga cfarë ishte, kur ne ishim të vegjël” thotë R ama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *