Qytetarja Që Ia Ofroi Shtëpinë Kurtit: Nuk E Kam Bërë Për Show, Do Ta Bëja Edhe Për Të Tjerët

Lajme nga Bota


Mira Zeqiraj është një kosovare që jeton në Irlandë dhe që u shp reh e ga tshme që ta dh urojë shtëpinë e saj për Albin Kurtin.

Në një de klaratë për emisionin “Fr ontal”, ajo tha se është e ga tshme që shtëpinë t’ia jap Albin Kurtit me q ira pa asnjë ce nt.

“Unë jam në g atishmëri që me ia dhënë pa as një cent me q ira shtëpinë Albin Kurtit. Ai është kryeministër. Albin Kurtin e kam takuar për herë të parë në 2004 këtu në Irlandë. Unë do ja u lë shoja shtëpinë edhe të tjerëve”, ka thënë Zeqiraj.

E këtë veprim ajo e ka bërë edhe më parë. Në “Fr ontal”, ajo tregoi se si banesën qe e ka në Kosovë e ka lë shuar falas me q ira për një shoqe të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *