Publikohet fotoja/ Ky është biznesmeni shqiptar që ia morën jetën në mes të Fierit, familja e tij e përfshirë në….

Lajme nga Bota


Ditën e sotme u e kzeku tua me a rmë Shkëlzen Kastrati, pas një a te ntati që iu bë në makinën e tij, nga një person ende i pa identifikuar.

Deri më tani po li cia po heton në disa pista ku përfshihet edhe ajo që lidhet me një ngjarje të ndodhur në vitin 2016.

Shkëlzen Kastrati është vëllai i Kelmend Kastratit. Këtij të fundit i bë një a te ntat në janar të vitit 2016. Në atë kohë, po lic ia raportoi se a te ntati ishte kryer për shkak se Kelmend Kastrati dyshohej të ishte përfshirë në një v rasje dhe një pla gosje të ndodhura disa vite më parë.

Ndërkohë pol ici a po heton për zbardhjen e plotë të ngjarjes së ndodhur sot. Pas kr imit autori dogji makinën tip “Range Rover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *