Publikohen pamje brenda shtëpisë luksoze të Elvis Naçit dhe gruas së tij

Lajme nga Bota

Kjo është shtëpia e bukur e Elvis Nacit

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Shoë, tek Shpetim Desku është hoxha nga Shqipëria, Elvis Naci.


Hoxhë Elvisi për herë të parë i ka publikuar shumë gjëra nga jeta e tij e përditshme.

Gjatë emisionit është prezantuar familja e tij.

Pjesë e emisionit ishte nëna, gruaja dhe fëmijët e Elvis Nacit, shkruan Gazeta NeëBorn.

Aty poashtu është prezantuar në të cilën jeton edhe hoxha më i popullarizuar në Shqipëri, Elvis Naci.

Për pak minuta hoxhë Elivis e ka udhëhequr emisionin n’Kosovë Shoë, e poashtu e ka mbyllur edhe atë.


Në emision ka pasur edhe befasi të cilat e kanë emocionuar Elvis Nacin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.