Publikohen fotot/ Ja kush janë nënë e bijë që i nxorrën pa jetë nga autobuzi që u bë copë në mes të rrugës në Kroaci

Lajme nga Bota


Gjakova është ndër komunat më të prekura nga tra gjedia që ndodhi në Kroaci.


Kryetari i kësaj komune Ardian Gjini ka thënë se Gjakova është go ditur rëndë nga ky a ksident.

Nënë e bijë, Valentina Binakaj, dhe vajza e saj Erlinda Binakaj janë dy nga vik timat e identifikuara, nga aks identi tra gjik që ndodhi mëngjesin e sotëm në Kroaci, ku humbën jetën 10 emigrantë nga Kosova.

Mediat në Kosovë raportojnë po ashtu se vi ktima të ak sidentit kanë mbetur Sevdail Rruatemi, 1973 Pakshticë e Epërme – Podujevë, Naser Sylemetaj, 1974 Gjakovë, Launora Kolmekshaj, 1982 Junik – Deçan, Kujtim Kastrati, 1981 Radoste, Hamet Hoxha, 1966 Randobravë – Gjakovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.