Publikohen detajet rrëqethëse/ Poli ci që i mori jetën Klodian Rashës mund të ketë pasur me të njohje dhe ka dashur të lajë….

Lajme nga Bota


Përpara mbylljes së he tim eve ndaj po li cit Nevaldo Hajdaraj, familja e Klodian Rashës ka angazhuar një avokat për të monitoruar procesin h et imor në ngarkim të të dyshuarit.


Avokati Sakip Lata ka dorëzuar një kërkesë në minutën e fundit të mbylljes së dosjes dhe dorëzimit të saj në gj yka të.

Një kërkesë sugjerohet dhe insistohet që pr oku rori i ç ështjes të administratojë disa kamera sigurie në lagjen ku jetonte Klodian Rasha si dhe të pyeten edhe persona që e njihni edhe vi kt imën edhe efektivin e po licisë.

Kjo kërkesë vjen sipas avokatit mbrojtës për të bindur familjen, nëse kishte apo jo njohje të mëparshme efektivi i p ol icisë, pasi familja ka indicia se të dy ata njiheshin dhe mund të kenë patur edhe k onfl i kte të mëparshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *