PubIikohen pamje nga momentet kur kafshët përpiqen t’i shpëtojnë fIakëve

Lajme nga Bota


Zja rret kanë pushtuar edhe Varibobin e Greqisë ku pamjet që janë shkrepur nga momentet e flakëve janë të rënda. Në foto shikohen kafshët që janë në luftë për t’i mbijetuar flakëve.

Zj arrfikësit dhe qytetarë të thjeshtë arritën të shpëtonin dhjetëra kafshë. Fotoja e një vajze që përqafon kalin e saj në zjarr dhe zjarrfikësit që përpiqen t’i japin ujë një qeni, ndërsa një tjetër i fut këmbën në ujë për t’i qetësuar plagën e shkaktuar nga zjarri po bëjnë xhiron e rrjetit.


Pamje të tjera trishtuese janë imazhet e kuajve duke vrapuar për t’i shpëtuar flakëve. Sipas Sekretarit të Përgjithshëm të Federatës Greke të Kuajve, disa kuaj u transportuan me kamionë.

Shumë pronarë, me postimet e tyre në rrjetet sociale, po kërkojnë kafshët shtëpiake, ndërsa disa dashamirës të kafshëve që janë kujdesur për to, i publikojnë ato në internet, me shpresën se do të gjejnë përsëri familjen e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *