PubIikohen fotot dhe detajet rrëqethëse/Ky është shqiptari që humbi jetën për të mbrojtur dy djemtë e tij në Greqi

Lajme nga Bota

Mediat greke kanë identifikuar shqiptarin e v r arë dhe në sheshin “Agios Sostis”. Ai është 54-vjeçari Edmond Llangozi. Të plagosur me ar më mbetën dy djemtë e tij, Anxhelo dhe Mihal Llangozi.


Mediat greke kanë identifikuar shqiptarin e vrarë dhe në sheshin “Agios Sostis”. Ai është 54-vjeçari Edmond Llangozi. Të plagosur me armë zjarri mbetën dy djemtë e tij, Anxhelo dhe Mihal Llangozi.

Këto emra i janë përcjellë sot edhe policisë shqiptare të cilës i është kërkuar edhe informacion lidhur me aktivitetin që ata mund të kenë pasur në territorin tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.