Pse në Japoni burri dhe gruaja nuk flenë së bashku?

Lajme nga Bota


Sado i vogël të jetë apartamenti i tyre, asgjë nuk do t’i ndalojë çiftet e martuara në Japoni të flenë të paktën në shtretër të veçantë, nëse jo në dhoma.


Sidoqoftë, kjo nuk është një shenjë se ata kanë një problem në martesën e tyre, por diçka që ata besojnë se po u bën mirë në shumë mënyra.

Më poshtë ua sjellim disa arsye pse në Japoni, burri dhe gruaja nuk flenë së bashku:
Koha e ndryshme e zgjimit dhe shkuarjes në shtrat

Kjo është gjëja e parë që i bën japonezët të ndajnë dhoma, ose të paktën shtretër. Të zgjosh gjysmën tjetër vetëm sepse duhet të ngrihesh herët ose të kthehesh vonë është thjesht e përjashtuar nga diskutimi. Japonezët e dinë se sa i rëndësishëm është gjumi i mirë për shëndetin fizik dhe mendor dhe bëjnë gjithçka për ta ruajtur atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *