Pritet edhe në Shqipëri/ Stuhia e paralajmëruar nga Agjencia Meteorologjike, ja çfarë dëmèsh mund të sjellë

Lajme nga Bota


Stuhia e paralajmëruar nga Agjencia Meteorologjike “Severe Weather” të enjten ka g od itur Kroacinë.

Në Sllavoni veçse ka filluar stuhia e cila ka rr ëzuar pemë e ka dëmtuar makina dhe po ashtu ka ndërprerë energjinë elektrike.

As Split nuk qëndron hiq më mirë, shkruan Indexhr. E gjithë Kroacia të enjten do të goditet nga moti i keq, dhe sipas njoftimeve, më e keqja do të jetë në Adriatik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *