Pritën 24 Vite Me Durim Për Një Fëmijë/ Më Në Fund Ndodh Mrekullia Për Çiftin Shqiptar, Bëhen Prindër Të Një Djali

Lajme nga Bota


Pritën 24 vite me durim për një fëmijë/ Më në fund ndodh mrekullia për çiftin shqiptar, bëhen prindër të një djaliNjë ngjarje e jashtëzakonshme ka ndodhur të premten në Leverkusen të Gjermanisë.


Shqiptarja 58-vjeçare Flora, ka lindur një djalë, për të cilën ishte e pazakontë dhe e habitshme.Ajo dhe bashkëshorti i saj 72 vjecar, kishin 24 vite që prisnin një fëmijë dhe më në fund ëndrra e tyre u bë realitet.Floriani, 3360 gr ka lindur i shëndetshëm. Me jetë të gjatë bebja!

Pritën 24 vite me durim për një fëmijë/ Më në fund ndodh mrekullia për çiftin shqiptar, bëhen prindër të një djaliNjë ngjarje e jashtëzakonshme ka ndodhur të premten në Leverkusen të Gjermanisë.

Shqiptarja 58-vjeçare Flora, ka lindur një djalë, për të cilën ishte e pazakontë dhe e habitshme.Ajo dhe bashkëshorti i saj 72 vjecar, kishin 24 vite që prisnin një fëmijë dhe më në fund ëndrra e tyre u bë realitet.Floriani, 3360 gr ka lindur i shëndetshëm. Me jetë të gjatë bebja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *