Prindërit e Leartës fotografohen me nipin dhe mbesën e vogël

Lajme nga Bota


Prindërit e Leartës fotografohen me nipin dhe mbesën e vogël. Learta Jakupi, e lidhur dhe martuar prej disa vitesh me Kushtrim Salihun, së fundi nuk është përfolur edhe aq.


Megjithatë, për një kohë mjaftë të gjatë, ajo ishte tejet prezente në median rozë, ku emri i saj përflitej shpesh.

Nuk e harruan mediat, por aktiviteti i Leartës është ndjeshëm më i pakët në rrjete sociale, shkruan “Kosovarja”.

Learta është bërë nënë e një vajze, të cilën e lindi në Gjermani dhe tashmë prindërit e saj kanë pasur rast ta shohin dhe të fotografohen me mbesën, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *