Presidenti Meta Jep Lajmin E H Idhur

Lajme nga Bota


Presidenti Ilir Meta përmes një p ostimi në rrj etet sociale ka shprehur ngu shëllimet e tij për ndarjen nga jeta në moshën 94-vjeçare të ish-pr esidentit të Francës, Valery Giscard d’Estaing.


Meta shprehet se ngu shëllon popullin francez për nda rjen nga jeta të ish-presidentit, ndërsa shton se shteti francez ka h umbur një politikan të madh e vizionar.

“Ng ushëllimet e mia për popullin francez, që me vdekjen e Valéry Giscard d’Estaing, h umbi një politikan të madh, një President vizionar dhe një lu ftëtar të p alodhur, për një Europë të bashkuar!”, shkruan Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *