PREKËSE! Sheh veten në lajme, gjyshja Remzije përlotet, i plotësohet dëshira e jetës! (Video)

Lajme nga Bota


“Më thuaj një dëshirë” ka sjellë në ekran këtë të shtunë tre histori frymëzuese, mes të cilave atë të Deslit, një 13-vjeçar që dëshironte që gjyshja e tij, Remzia, të buzëqeshte si më parë.


Gjyshe Remzia, humbi bashkëshortin para një viti dhe që prej asaj kohe nuk dilte më nga shtëpia dhe dëgjonte vetëm lajmet. Surpriza e kërkuar nga Desli emocionoi jo vetëm gjyshe Remzien, por edhe pjestarët e tjerë të familjes të cilët ishin në dijeni të dëshirës dhe u bënë bashkëpunëtorë me stafin e programit “Më thuaj një dëshirë”.

Në shtëpinë e gjyshes u instaluan disa kamera të fshehta dhe në ekranin e televizorit nisi të shfaqej një edicion i ‘jashtëzakonshëm’ informativ, ku nga studioja e lajmeve, gazetari Ilir Paço, bëri të ditur dëshirën e Deslit për gjyshen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *