Prekëse/ Pasi Mi Moren Te Gjitha Parate Femijet Me Lane Vetem.Mire Femijet Por As Shteti Nuk Kujtohet Per Mua

Lajme nga Bota


Hysen Tuga eshte bra kti sur nga fëmijët e tij dhe i kanë marrë pasurinë që kishte grumbulluar ndër vite.

Ai jetoni vetëm në një dhomë të vogël, vetëm disa metra katror.

I moshuari tregoi se pak ditë më parë ka kaluar edhe tro mpozën dhe femijet e kane lene ne harrese.Ai i ka bërë thirrje shtetit që ta ndihmojë, pasi askush tjetër s’i ka ofruar ndihmë.

I moshuari shprehet:”Mi kanë marrë me pare, me plaçka, të gjitha mi kanë vj edh ur, jam pa asgjë. Jam pa hëngër bukë, fëmijët janë në Itali, por nuk bëhen me jetë, nuk e di se kush më ka sjellë këtu, jetoj vetëm. Pres nga shteti, se nuk ka kush të më ndihmojë tjetër, nuk e di as janë apo nuk janë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *