Prekëse! E Rrethuar Nga Varfëria, 14-Vjeçarja Qep Këpucë Gjithë Natën Për Të Siguruar Bukën

Lajme nga Bota

Një vajzë e quajtur Eriselda, ka qenë e ftuar në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare ku rr ëfeu se është rritur gjatë gjithë jetës me v arfëri dhe ka punuar që në moshë 11 vjeç.

Ajo së bashku me të ëmën dhe motrat më të vogla qepin këpucë në shtëpi vetëm për 240 lekë të vjetra.

Eriselda: Që në 11 vjeç kam vazhduar të qep këpucë në shtëpi që vazhdoj e bëj e sot.

Ardit Gjebrea: Si i qep?

Eriselda: Me gjilpërë. Gishtat e mi të shpuar nga gjilpëra. Mami kur erdhëm në Bathorë u punësua në një fabrikë këpucës për gati 5 vite, pastaj ishte sht atzënë me motrën e vogël. Motra e vogël është bërë 2 vjeç dhe mami donte të niste sërish punë në fabrikë por nuk e pranuan për shk ak të p andemisë. Mami filloi të qante sepse pa punë. Qepim këpucë në shtëpi, unë mami dhe dy motrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *