Prekëse: Brenda pak ditësh dy vëllezër nga Malisheva ndërruan jetë nga COVlD19

Lajme nga Bota

Numri i vde kjeve nga COVD19 në vendin tonë vazhdon të jetë i madh.


Ky virus ditët e fundit preku jashtëzakonisht shumë një familje nga Malisheva.

Brenda pak ditësh dy vëllezër vd iqën nga CO VID, shkruan Reporteri.

Muharrem dhe Milaim Mazreku nuk arritën ta përballojnë virusin që i preku.

Kujtojmë se vetëm dje vdiqën 8 persona nga CO VID-i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *