Prek z emrat e gjithë shqiptarëve 33-vjeçarja shqiptare: Vëllai më ndau nga fëmijët, vjehrri qeshte kur ai më… Zoti më faltë po nuk dua ta…

Lajme nga Bota

Vilma 33 vjeç ka rr ëfyer në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare” të gjitha vu ajtjet që ish-burri i saj i ka bërë të përjetojë për vite me radhë.


“Fëmijët do fillonin shkollën dhe iu lutëm që fëmijët të shkollohen në Korçë sepse do punoja akoma më fort vetëm që fëmijët të shkollohen në qytet. Morën një shtëpi dhe atje më shumë jetonte motra me bashkëshortin, vinin dhe të tjerët. Unë gjatë gjithë kohës punoja në fshat. Fëmijët atë vit i kisha tek motra dhe më thotë që nuk t’i mbaj më fëmijët. Në atë periudhë kohe u së mur mami. Kishte një s ëmundje të pashërueshem. Ajo kishte nevojë për shërbim, i ra trupi dhe po merresha unë me së mundjen e mamit.


Aty lidhem shumë me dajën. Kemi qenë të lidhur, por në ato çaste u lidhëm edhe më shumë dhe unë i them dajës që mami do ikë nga kjo botë dhe unë nuk kam asnjë njeri tjetër që të më zgjasë dorën apo ku të qaj një hall. Aty i tregoj dajës të gjithë historinë dhe vu ajtjet e mia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *