Prek me dëshminë motra e Albert Krasniqit: Më mori babanë më qafë, ai na hapte vetëm probleme

Lajme nga Bota


Vijojnë të dalin në dritë detaje të reja nga ngjarja e rëndë pak ditë më parë në Prishtinë, ku shtetasi Skënder Krasniqi ‘eli minoi’ djalin e tij Albert Krasniqi pas disa konflikteve familjare që kishin patur.


Mediat kosovare kanë siguruar dëshmitë e familajrëve të tij, por ajo që ka tr.onditur më shumë ka qenë dësh.mia e motrës së Albertit. Ajo ka deklaruar se e gjithë familja kishte rënë në h.all me 34-vjeçarin, deklaratë e cila implikon komplet rrjedhën e ngjarjes, sepse avokati i Skënder Krasniqit deklaroi se klienti i tij e kishte kryer aksi.dentalisht kr imin.

Ne jemi lodhur nga ai, sepse është duke na shka.tërruar krejt familjen, në përgjithësi. Dikush nga ne duhej të bëhej kurban për të na shpëtuar. Dhe qe, e mori babën në qafë.

Siç u raportua në media, menjëherë sapo bëri k.rimin, Skënder Krasniqi kalajmëruar po li cinë duke i thënë: “Hajdeni se e kam vr.arë djalin tim, Albertin”. Në p olici, Skënderi ka deklaruar se pas përpla.sjes fizike me Albertin, ka arritur t’ia marrë të birit ar.mën e zj.arrit, por se nuk e di se çfarë ka ndodhur më pas dhe se si ka arritur puna deri tek shkrepja e ar.mës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *