Prek kolegu me fjalët për aktorin e madh që dha shpirt një muaj më parë: S’e përballoj dot, o Zot na mëshiro

Lajme nga Bota


Një muaj më parë, më 26 mars u n da nga jeta humoristi i njohur shqiptar, Rasim Thaçi-Cima.

Aktori kishte qenë i shtrirë në s pital pas inf ekti mit me COVID-19, ndërsa më 26 mars e hum bi be tejën me këtë virus.

Ai la boshllëk të madh e vepra të shumta, ndërsa familjarët e miqtë e kujtojnë me shumë m all e me kujtimet më të bukura që kishin me të.

Miku dhe kolegu i tij, Sevdai Radogoshi-Qumili, e kujtoi aktorin me disa imazhe të realizuara ndër vite nga xhirimet e skeçeve të ndryshme.

“E pa besushme, e pa perballushme !!!
O Zot i madh meshiro… 🙏🙏🤲🤲”, shkruan Qumili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *