Prej tre muajsh nuk e dinin se ku ishte/ Pas lutjes së madhe të motrës gjendet 37-vjeçari: Zoti është i madh se do kishte dhënë shpirt nga i ftohti

Lajme nga Bota


Një burrë, i cili u zhd uk për më shumë se tre muaj, është gjetur gjallë dhe shëndoshë e mirë. Wayne Walling, 37 vjeç, nga Plymouth, i cili është edhe baba, u zhd uk në nëntor të vitit të kaluar dhe ai është gjetur të shtunën që lamë pas, konfirmon Pol icia e Cornwall.


Ai tha se do të “kthehej së shpejti në shtëpi”. Rrethanat rreth zhd ukjes së tij mbeten ende mis terioze dhe të paqarta.

Motra e tij, Stephanie, postoi një mesazh ditën e premte, ku lutej që të kthehej në shtëpi.

Ajo shkroi: “Tani kanë kaluar më shumë se tre muaj. Jashtë është shumë ftohtë. Nuk e di se si po mbijeton. Sa më gjatë të vazhdojë kjo, aq më shumë shqetë sohem”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *