Poem Blu mbërrin në shtëpi, kjo është pritja nga gjyshërit

Lajme nga Bota

Më në fund familja Vula është bërë bashkë.Për të parën herë pas lindjes së mbesës, Poem Blu, gjyshërit Xheraldina dhe Agron kanë takuar mbesën e cila ka ardhur bashkë me prindërit nga Gjermania.

Me rastin e kësaj dite shumë të veçantë, gjyshja Xheraldinë është përgatitur deri në detaje.

Për ardhjen e Poem Blu është dekoruar edhe shtëpia e familjes nga kompania lidere e dekorit në vend, Grand Decor e cila edhe ka ndarë pamjet në rrjete sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *