Po vjen Shtatori muaji i rre zikshëm, “va ksinohuni”/ Mjeku i njohur ben deklaratene forte

Lajme nga Bota


Edhe në Shqipëri rastet e infe ktuara me mutacionin D elta po rriten me shpejtësi madje ka në mes tyre edhe persona që janë v aksinuar .

Por ekspertët e shëndetit publik i bëjnë thirrje të gjithë personave 50 vjeç e lart pasi shtatori mund të na sjellë një situatë kritike.


Muaji gusht duhet të ketë fokus vaksinimin e e personave që nuk kanë marrë asnjë dozë dhe në shtator mund të diskutohet për një dozë të tretë të vaksinës edhe në Shqipëri

Tanimë nuk po diskutohet më për imunitetin e tufës , virusi gjithmonë e më shumë po krijon xhepa por një gjë është e sigurt që të vaksinuarit as nuk humbin jetën dhe as nuk shtrohen në spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *