Po Ndërronte Foshnjën E Saj 1 Vjeçe, Ajo Që Gjen Brenda Pelenës A Larmon Nënën Dhe Telefonon PoIicinë Menjëherë (Video)

Lajme nga Bota


Vetëm disa ditë më parë ka nisur një hetim kundrejt një kompanie që pr odhon pelena bebesh pasi një mama thoshte se ajo gjeti një objekt të mpr ehtë që fshihej brenda një pelene të fëmijës së saj.

Laura Ashton, 22 vjec, tha se teksa po përgatiste për në shkollë vajzat Millie, pesë dhe Gracie-May, një vjeçe, bëri zb ulimin tr onditës.

Duke v ërejtur se foshnja e saj kishte nevojë të ndërrohej tha se mori një pelenë të re dhe nisi ta ndërronte. Por në këtë mment nddhi çu dia. Nëna e dy vajzave vuri re një sipërfaqe ë forte dhe të errët në pelenën e pastër.
Laura hapi pelenën dhe e tr onditur vuri re se Brenda ndodhej një object I mpre htë dhe m isterioz për të.


Ajo e d enoncoi rastin në po lici dhe e shp ërndau dhe në rrjetet sociale për të ndërgjegjësuar firmat që pro dhojne pelena bebesh, që të tregohen më të kujdesshëm. “Mund të kishte rezultuar fatal për beben time.”- u shpreh Laura,- “Pas disa sekondash kam arritur të heq një objekt të mprehtë, të errët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *