Po lici i mori jetën djalit të tij, rrëqeth babai i 25-vjeçarit shqiptar: Dua drejtësi, dua ta di pse ma v ranë djalin, ishte bekimi im

Lajme nga Bota


Klodjan Rasha theu “orën po li core. Doli të blinte cigare, pa e ditur se do të ishte hera e fundit që ka për cente pragun e shtëpisë së tij, për të mos u kthyer më kurrë i gjallë, por në ar këm ort.


25-vjecarin e pi kasi pol ici a. Arsyet se përse Klodjani nuk iu bind p oli cisë, ende janë të paqarta. Fakt është që ai u v ra me p lu m b pas shpine.

Babai i tij tha:

Fillimisht nuk më treguan se cfarë kishte ngjarë. Më pyetën për djalin. Iu thashë që ai është disi pa qejf. Merrte ilaçe. Por spërbënte rr ez ik për askënd”, shpreehet ai. Jeta e Qazimit nuk ka qenë aspak e lehtë. Që në rini pësoi një fa tke qësi të rëndë.

Humbi bashkëshorten dhe mbeti i ve, me një djalë 1.5 vjec për të rritur. U martua për të dytën herë dhe u bekua me vajzë e djalë. Klodiani ishte bekim për të. Por sot 25-vjecari nuk jeton më. “Dua drejtësi. do ta ngrej zërin. Duhet të dalë në dritë e vërteta. Unë kam të drejtë të di, përse ma v ra në djalin”, thotë Qazimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *