Po kërkon burrë në televizor, ja takimi i parë i mësueses 43 vjeçe nga Lushnja me burrin që ka lindur në Australi: E kam ëndërr të…

Lajme nga Bota


Takimi i parë 4 minutësh mes konkurrentëve të Për’puthen +40 është realizuar mes Gilberta Simonit dhe Sami Flamurin.

Ata filluan të rrëfenin të përbashkëtat që kanë mes njëri tjetrit. Samiu: Babai im ka lindur nga Lushnje, ditën e flamurit dhe hoxha i dha emrin Flamur.

Gilberta: Do të të ftoj edhe në Lushnje. Samiu: Është një ëndërr e imja se nuk kam qenë kurrë.

Gilberta: Të ftoj të vish. Kemi dhe një të përbashkët tjetër, letërsinë. Kur the që shkruan e të pëlqen letërsia, thashë do zgjedh Samiun. Më fol pak për vajzat.

Samiu: Vajza e madhe është 26 vjecare, e dyta 25. Ato janë të lindura në Australi dhe kanë jetën e tyre.

Gilberta Simoni është 43 vjeçe, e cila jeton në Lushnje. Edhe pse vjen nga një qytet i vogël ajo thyen çdo barrierë dhe e bën realitet dëshirën e saj. Profesioni i saj është mësuese dhe vjen në Për’puthen për të gjetur dashurinë e jetës. Njëri prej tyre është Sami Flamuri, baba i dy vajzave. Profesioni i tij është përkthyes dhe autor i disa librave. Është 51 vjeç, ku i cili ka lindur në Sidnei, jeton në Ulqin dhe kërkon dashurinë e jetës Për’puthen + 40.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *