Po i jepte gji vajzës natën, por tra gjedia ndodh/ Nëna i me rr jetën pa e kuptuar të vogël prej një gabimi që e bëjnë gati të gjitha nënat

Lajme nga Bota


Të bëhesh me fëmijë është gjëja më e bukur për një grua. Por një nënë e ka humbur vajzën e saj prej një gabimi të saj.


Daria Laskos humbi vajzën e saj sepse e zuri gjumi teksa i jepte gj i vajzës së saj Iga natën. Kur u zgjua ajo pa që nuk e kishte vajzën e saj në krah. U sho kua, por nëna e ushqente vajzën e saj me një gji dhe vajza ishte mby tur sepse nëna kishte harruar ta hiqte dhe e kishte sh typur.

Kur e pa ashtu nëna u mundua ta sillte në jetë vajzën e saj, por ishte shumë vonë. Ajo është në gjendje shumë të rënduar psikologjike dhe thotë se nuk do ia fal ku rrë vetes atë gjë ka bërë.

Mjekët këshillojnë nga ana tjetër që prindërir të bëjnë shumë kujdes, që mos t’i zërë gjumi teksa i japin gji fëmijës. Sipas tyre janë të shumta rastet kur fëmijët kanë humbur jetën si pasojë e këtij gabimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *