Pipero: Nëse shfaqni simptoma, mos u alarmoni! Merrni këto il.açe për 3-4 ditë dhe do she roheni

Lajme nga Bota


Mjeku i njohur Pipero per te gjithe tha se:
Unë do t’i këshilloja qytetarët që në këtë periudhë të mos nxitohen dhe të alarmohen nëse kanë temperaturë apo kollë për disa ditë. Këto janë shenja dhe të gripit. Nëse kjo periudhë zgjat më shumë se 3-4 ditë duhet të konsultohen me mjekun e familjes.


Përpara se të shkojnë tek mjeku i familjes, qytetarët duhet të trajtohen me antigripalë dhe aspirina dhe të konsumojnë sa më shumë lëngje. Kaq mjafton, krahas vitaminës C për 3-4 ditët e para.

Në asnjë mënyrë mos përdorni antibiotikë pa konsultën e mjekut të familjes apo dhe mjekëve të tjerë. Bëjmë një gabim që na kushton më pas u shpreh mjeku Pipero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *