PërPuthen/ Fatjoni bën deklàratën e paprítur dhe bràktis emisionin, Melisa i víhet nga pas (VIDEO)

Lajme nga Bota


Djemtë dhe vajzat e “PërPuthen” sot janë paraqítur ndryshe, duke i pérshtàtur festës së Kríshtlíndjeve.


Me kapuça të kuq për djemtë dhe rràthë me drerë për vajzat e emisionit, “Për’Puthen” uron ndjékësit “Gëzuar Krishtlindjen!”
Një atmòsferë ndryshe këtë mbrëmje Kríshtlíndjeje.Fationi dhe Melisa deklaratë e fortë, nuk dalin më me njëri-tjetrin

Javën e ardhshme, secila nga vajzat do të zhvillojë një takim 4 minutash në studíon e ‘Për’Puthen’.

Melisa kërkon të realízojë dy takime dhe të zgjedhë dy djem të cilët, sipas saj nuk i ndàn dot. Ajo zgjedh Fatjonin, por ai nuk pranon.
Fajtoni: Nëse do të duhet të zgjedhësh, duhet vetëm mua, jo dikë tjetër.

Melisa: Nëse thua kështu atëherë s’do të ketë më asnjé takim.

Pas kësaj përgjigje nga Melisa, Fatjoni làrgohet i revòltuar nga studio dhe Melisa, në kundérshtím me atë që tha i shkon pas në pràpaskénë.

Pasi Melisa akùzon Fatjonin se vepron me skénar në emision, Fatjoni jep deklàratën e paprítur.

Fatjoni rikthéhet në studio por duket i véndosur për të ndérprérë njohjen me Melisën.

“Per Melisën nuk jam më, po të jetë për gocat e tjera, ndryshe do làrgohem”, thotë Fatjoni.

Megjithatë, deklàrata e tij konsíderohet nga opinionisti Arjan Konomi si diçka e thénë në nérva e sípër dhe do të ndryshojë mendje.

Të shohim nëse Fatjoni do t’i qëndrojë deklàratës së tij apo do të ndrýshojë mendje.
Çfarë do të ndodhë mes tyr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *