Përkujdeset për dukjen e Presidentes Vjosa Osmani, Sellma e uron kështu

Lajme nga Bota


Urimi i Sellmes.Grimerja e famshme shqiptare Sellma Kasumoviq përkujdeset për dukjen e Presidentes Vjosa Osmani.
Duke u bërë Vjosa zonja e parë e vendit, i ka gëzuar të gjithë duke marrë urime të shumta nga përkrahësit e saj.


Edhe Sellma me anë të një imazh bëri një urim të përzemërt, duke shprehur se është mjaftë krenare për të.“Sa here e shikoj @vjosa.osmani me kujtohet thenia e famshme e Michele Obames “When they go low, we go high”.Dhe s’ka ku te shkoj me lart, ekselenca e saj, Presidentja e Kosoves, znj. Vjosa OsmaniBashkevendasja ime, te uroj me zemer ta perfaqesosh Kosoven dhe njekohesisht Mitrovicen tone te dashur!Te falenderoj nga zemra dhe ndihem e nderuar qe i beson duarve dhe punes se stafi tone.Ti je zeri yne ” përfundoi ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *