Përkufizimi I Vërtetë I Dashurisë Midis Një Nëne Dhe Birit Të Saj

Lajme nga Bota


Përkufizimi i vërtetë i dashurisë midis një nëne dhe birit të saj.

Kur pashë këtë burrë që mbante nënën e tij në krahë, zemra ime u shkri dhe fillova të q aj si një foshnjë …

Ai erdhi në këtë botë ndërkohë që nëna e tij po e mbante atë ashtu në duae, e tani është radha e tij për t’u kujdesur për nënën e tij.

Ajo ndihej aq e sigurt. Nuk e di emrin tënd zotëri, por për një gjë jam i sigurt: ti je një zotëri i vërtetë dhe njeri i mrekullueshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *